AstroFidelia English En 
Reclama
Divinatie
Marea preoteasa

II - MAREA PREOTEASA

Corespondenta astrologica: Luna, simbolul reflexiei si al intuitiei.
Mitologie: Regina cereasca, atot-datatoarea, matriarhala, creatoarea, initiatoarea cu multiple nume: Eurynome, Maya, Nut; sau, in expresia ei polara, ca Isis - Neftis, Eva - Lilith, Inanna - Ereschkigal, Demeter - Persefona.
Corespondenta Kabbala: Gimel
Yi Jing: 2 Kun/Raspunsul natural.

Descriere
Marea preoteasa ne pune in legatura cu subconstientul, cu simturile si cu capacitatea noastra de a anticipa evenimentele, poate chiar prin premonitie. Ea constituie cheia spre adevarul misterios, la care nu se ajunge pe calea gandirii logice. Partea ei luminoasa este semn de rabdare, intelegere, ingaduinta, bunatate si disponibilitate de a ierta. Fortele subconstiente sunt puse in slujba celorlalti, prin talentele sale divinatorii si vindecatoare. In schimb, partea intunecata corespunde arhetipului vrajitoarei, care isi foloseste puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalti si pentru a le paraliza actiunile. Este evidentiata, de asemenea, latura sa amicala. In mod traditional este considerata una dintre cele trei carti protectoare.

Profesional: Marea Preoteasa simbolizeaza domeniul terapeutic sau pe cel ezoteric definind o anumita atitudine profesionala. Aceasta inseamna ca ne indreptam cu rabdare si cu inima deschisa spre sarcinile noastre zilnice, ca suntem dispusi sa ne asumam sarcini noi si sa ne ghidam dupa vocea interioara in alegerile profesionale. Aceasta atitudine poate induce sentimentul binefacator de a fi condus. Exagerarea lasa Marii preotese impresia de femeie mofturoasa, imprevizibila sau chiar periculoasa.

Constiinta: Cartea reprezinta o perioada a coborarii in subconstient. Comorile adancurilor ies la suprafata, iar voalul cu care Marea Preoteasa si-a acoperit stiinta ei secreta cade. Ratiunea isi pierde puterea. Situatia este duala, ni se poate arata fata binelui sau a raului, fortei tamaduitoare sau cea distrugatoare.

Relatii personale: Marea preoteasa, imbracata in straie luminoase, aduce intelegere, inclinatie profunda, apropiere sufleteasca, sensibilitate si grija in relatiile reciproce. Ea lasa impresia unei legaturi indestructibile cu partenerul. Pentru celibatari, cartea simbolizeaza o impacare cu sinele si o privire spre viitor rabdatoare si plina de speranta.

Utile
Meniul sectiunii
Exploreaza
Reclama

Scoala de astrologie Fidelia

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Va recomandam
Fidelia

tarot - rune - divinatie - etalare - lame - pietre - glosar - dictionar - vise - yi-jing