AstroFidelia English En 
Reclama
Divinatie
Spanzuratul

XII - SPANZURATUL

Corespondenta astrologica: Neptun planeta misticismului, iluziei si spiritualitatii, simbolul sacrificiului acceptat.
Mitologie: Toti eroii inlantuiti sau spanzurati: Prometeu de Caucaz, Odin de Frasinul Lumii numit Yggdrasil, Attis de Pin si Semhasal de Cerul Sudului sub forma Constelatiei Orion. Dar si Ionas, in pantecul pestelui.
Corespondenta Kabbala: Mem
Yi Jing: 12 Pi/Stagnare

Descriere
Spanzuratul inseamna stagnare sau impas. Aceasta liniste fortata aduce atat necesitatea, cat si ocazia de a ajunge la o rasturnare a cursului vietii. Se poate petrece o schimbare a conceptiei profunde asupra lumii. Cartea indica o stare de pasivitate, care poate fi indusa de boala. Pe de o parte, ea sibolizeaza un obstacol de netrecut. Spanzuratul anunta o concentrare a eforturilor si mobilizarea deplina.

Profesional: Cartea semnifica stagnarea, intarzieri semnificative, chiar impiedicarea proiectelor noastre. Totul vine pe parcurs. Dupa niste maruntisuri suparatoare pe care nu le luam in seama, lucrurile ajung sa evolueze mai lent, pentru ca, in final, sa se produca stagnarea. Perseverenta nu da roade, trebuie sa intelegemn ca nu suntem pe drumul cel bun. Greutatile nu vor disparea decat dupa ce ne vom schimba modul de gandire.

Constiinta: Cartea exprima o criza. Suntem blocati si nu mai putem inainta. In acest domeniu se afla intreaga maretie a acestei carti. Sunt semne de boala sau de somaj. Suntem constransi sa adoptam o noua viziune asupra lumii si sa acceptam un nou domeniu de activitate. Calmul si rabdarea ne pot scoate din impas. Introspectia ne poate face sa vedem ce ni s-a ascuns pana acum.

Relatiile personale: Cartea indica deseori o apasare. Suntem blocati si ne straduim din rasputeri sa ajungem la o relatie bazata pe incredere. Este posibil, de asemenea, sa fim prinsi intr-o relatie ca intr-o inchisoare din care nu putem evada. Solutia este schimbarea modului de gandire. Trebuie sa intelegem ce am facut sau am apreciat gresit.

Utile
Meniul sectiunii
Exploreaza
Reclama

Scoala de astrologie Fidelia

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Va recomandam
Fidelia

tarot - rune - divinatie - etalare - lame - pietre - glosar - dictionar - vise - yi-jing