Arta Divinatiei

Marea preoteasă

Marea Preoteasă

Corespondent astrologic: Luna, simbolul trăirilor și al intuiției;
Echivalent mitologic: Regina Cerului, figura matriarhală cunoscută sub numele de Eurynome, Maya sau Nut ori care vine în perechi complementare ca Isis-Nephthys, Eve-Lilith, Inanna-Ereshkigal, Demeter-Persephone;
Corespondent cabalistic: Gimel;
Echivalent Yi Ching: 2 Kun/Receptivul.

Descriere generală

Marea Preoteasă este o carte spirituală care are în același timp și un anumite substrat sexual. Este percepută drept mediator între lumină și întuneric, lumea văzută și cea nevăzută. Această carte simbolizează înțelepciunea, armonia și cunoștințele. Astfel, poate indica faptul că a venit timpul să-ți asculți și să faci cum îți dictează vocea interioară și intuiția. Îți poate transmite, de asemenea, că un anumit sector al vieții tale se află în dezechilibru. În consecință, se poate ajunge la concluzia că Marea Preoteasă semnalează nevoia imediată de a-ți dedica timpul introspecției și meditației.

Pe plan profesional: O surpriză plăcută este pe cale să apară la serviciu. Șansele sunt mari să dezvolți un fel de strategie menită să te ajute să petreci mai puțin timp muncind la sarcinile de muncă plicticoase și repetitive. Ține-te departe de intrigile de la birou. Caută să eviți bârfa.

Pe plan amoros: Aceasta se poate dovedi o perioadă magică din acest punct de vedere. Dacă ești bărbat, te poți îndrăgosti de o femeie care face pe inabordabila. Pe de altă parte, dacă ești femeie, poți atrage nenumărați admiratori. Nimeni nu-ți poate rezista, dar folosește seducția cu cap.