Arta Divinatiei

Consultaţie AstroTarot

În afara faptului că vom răspunde întrebărilor dumneavoastră cu ajutorul cărţilor de Tarot, vom încerca să pătrundem şi mai profund în problema pusă de dumneavoastră şi cu ajutorul Astrologiei. Nu ne vom limita doar la această încarnare, în cazul în care intervine karma în problema expusă.

Consultaţiile oferite sunt cât mai exacte posibil şi conţin o dezvăluire completă a problemei dvs. Puteţi afla răspunsul la orice întrebare din orice domeniu, despre oricine şi orice vă nelinişteşte.

Vă rugăm să introduceţi datele cât mai corecte şi complete şi să puneţi cel mult două întrebări clare şi concise în legatură cu problemele pentru care cereţi studiul.

Preţ: 140 Lei

Datorită perioadei de concediu sau a aglomerării, nu vom mai prelua alte comenzi până după data de 10.01.2018, pentru a putea onora comenzile existente. Mulţumim pentru întelegere şi vă rugăm să reveniţi după această dată.


Modalităţi de plată

După completarea formularului veţi primi în căsuţa de mail două mesaje: unul cu explicaţii suplimentare şi modalităţi de plată şi un altul cu factura proformă, notificarea de plată. Iată cum puteţi plăti taxa de curs:

Transfer bancar

Puteţi plăti factura proformă primită prin depunere numerar în cont, ordin de plată, transfer bancar, internet banking, 24banking sau orice altă modalitate de care dispuneţi. Datele necesare (datele firmei, IBAN) le veţi primi în cele două mesaje.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca aţi ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi.
- Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.
Important de ştiut! - Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Alte modalităţi de plată

Preferăm metodele enumerate mai sus, dar dacă nu aveţi aceste posibilităţi sau preferaţi altfel, iată câteva idei:
- Prin Western Union sau MoneyGram trimişi pentru Ciarnău Firicel, înştiinţarea o puteţi trimite prin mail.
- Prin mandat poştal pentru Ciarnău Firicel, pe adresa firmei (o aveţi mai jos), dar atunci obligatoriu ne informaţi de acest lucru la adresa de mail a Şcolii.

Explicaţii suplimentare

- Dacă plătiţi în altă monedă, puteţi să calculaţi echivalentul, conform cursului valutar: BNR
- În cazul în care doriţi să plătiţi cu cardul online o altă sumă, pe care am convenit-o de comun acord, vă rugăm să ne specificaţi acest lucru şi vă vom trimite un link securizat spre formularul necesar.

Precizări necesare
  • Rugăm insistent pe cei care deţin adresă de mail de la Yahoo şi aşteaptă mesaje de la noi, să verifice şi folderul Spam, deoarece Yahoo poate trimite mesajele noastre în aceste foldere şi de cele mai multe ori nu avem altă modalitate de a vă contacta.
  • Comentariile NU sunt generate automat de vreun calculator!
  • Toate detaliile ce vă privesc pe dumneavoastră sunt STRICT CONFIDENŢIALE! Editura Fidelia se angajează să nu folosească datele dumneavoastră personale în alt scop decât cel declarat necesar studiului.
  • Studiile au în general 3-6 pagini A4, în funcţie de complexitatea întrebărilor şi tipul etalărilor adoptate.
  • Este absolut necesară o scurtă descriere a problemei care vă frământă pentru că o aceeaşi carte are multiple sensuri în funcţie de domeniile abordate.
  • Poate fi necesară o consultare pe mail cu dumneavoastră pentru identificarea cărţilor de curte apărute în etalare.
  • Termenul de finalizare este de maximum două săptămâni din momentul confirmării plăţii şi preluării comenzii. În cazul în care suntem foarte aglomeraţi sau există motive de întârziere, vă vom anunţa printr-un mesaj.
  • În cazul în care plata se face prin firmă vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj cu datele de facturare.
  • În cazul în care plata a fost făcută de altă persoană sau de către o firmă pentru o persoană, vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj de înştiinţare pentru a putea face legătura între plătitor şi persoana pentru care s-a plătit studiul.
Alte servicii oferite de Editura Fidelia

Studii astrologice, astrograme personalizate
Studii numerologice, numerograme personalizate
Cursuri de Astrologie şi Numerologie


Astromagie