Arta Divinatiei

Consultaţii Tarot

Cele mai bune servicii de divinaţie în Tarot de pe Internetul românesc: calitate, moralitate, profesionalism. Analize personalizate, făcute cu mult suflet şi care NU sunt generate automat de vreun program de calculator.

Serviciile de divinaţie în Tarot vă sunt oferite cu drag de către Echipa Fidelia

Tarotul înseamnă în primul rând Autotransformare. Ne oferă prilejul de a pătrunde în lumea noastră interioară şi posibilitatea de a descifra tainele bine ascunse aici. Deasemenea, răspunde la majoritatea acelor întrebări care uneori par a nu avea răspuns, oferă sfaturi şi poate fi un sprijin atunci când avem de luat o decizie importantă. Puterea Tarotului reiese din combinarea personalului cu universalul.

Pentru a primi răspunsuri clare, este necesar ca întrebarea să fie formulată într-un mod corect. De aceea vă invităm să citiţi micul îndrumător de folosire al tarotului.

Datorită perioadei de concediu sau a aglomerării, nu vom mai prelua alte comenzi până după data de 10.01.2018, pentru a putea onora comenzile existente. Mulţumim pentru întelegere şi vă rugăm să reveniţi după această dată.


Astromagie