AstroFidelia English En 
Arta Divinatiei

Consultatii Tarot

Cele mai bune servicii de divinatie in Tarot de pe Internetul romanesc: calitate, moralitate, profesionalism. Analize personalizate, facute cu mult suflet si negenerate automat de vreun program de calculator.

Serviciile de divinatie in Tarot va sunt oferite cu drag de catre Echipa Fidelia

Tarotul inseamna in primul rand Autotransformare. Ne ofera prilejul de a patrunde in lumea noastra interioara si posibilitatea de a descifra tainele bine ascunse aici. Deasemenea, raspunde la majoritatea acelor intrebari care uneori par a nu avea raspuns, ofera sfaturi si poate fi un sprijin atunci cand avem de luat o decizie importanta. Puterea Tarotului reiese din combinarea personalului cu universalul.

Pentru a primi raspunsuri clare, este necesar ca intrebarea sa fie formulata intr-un mod corect. De aceea va invitam sa cititi micul indrumator de folosire al tarotului

Descrierea serviciilor

Consultatie Tarot

Pret: 70 Lei

De mii de ani Tarotul a fost si este si in prezent de un real ajutor celor care au nevoie de raspunsuri la intrebari care ii framanta. Intrebarile referitoare la relatii, familie, loc de munca, afaceri sunt cele mai frecvente. Noi va oferim un strop de Lumina pe calea vietii d-voastra prin serviciile de Tarot pe care vi le oferim. Raspunsurile nu sunt generate de nici un program ci sunt accesate de catre o fiinta vie cu capacitati empatice si intuitive.
Studiul comandat va fi alcatuit de catre Liana.

Comanda acum!


Astro-Tarot

Pret: 140 Lei

In afara faptului ca vom raspunde intrebarilor voastre cu ajutorul cartilor de Tarot, vom incerca sa patrundem si mai profund in problema pusa de dumneavoastra si cu ajutorul Astrologiei. Nu ne vom limita doar la aceasta incarnare, in cazul in care intervine karma in problema expusa. Consultatiile oferite sunt cat mai exacte posibil si contin o dezvaluire completa a problemei dvs. Puteti afla raspunsul la orice intrebare din orice domeniu, despre oricine si orice va nelinisteste.
Studiul comandat va fi alcatuit de catre Selena.

Comanda acum!

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 14 iulie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 21 iulie.
Astromagie