Arta Divinatiei

Consultaţii Tarot

Cele mai bune servicii de divinaţie în Tarot de pe Internetul românesc: calitate, moralitate, profesionalism. Analize personalizate, făcute cu mult suflet şi care NU sunt generate automat de vreun program de calculator.

Serviciile de divinaţie în Tarot vă sunt oferite cu drag de către Echipa Fidelia

Tarotul înseamnă în primul rând Autotransformare. Ne oferă prilejul de a pătrunde în lumea noastră interioară şi posibilitatea de a descifra tainele bine ascunse aici. Deasemenea, răspunde la majoritatea acelor întrebări care uneori par a nu avea răspuns, oferă sfaturi şi poate fi un sprijin atunci când avem de luat o decizie importantă. Puterea Tarotului reiese din combinarea personalului cu universalul.

Pentru a primi răspunsuri clare, este necesar ca întrebarea să fie formulată într-un mod corect. De aceea vă invităm să citiţi micul îndrumător de folosire al tarotului.

Descrierea serviciilor


Consultaţie Tarot
Preţ: 140 Lei

De mii de ani Tarotul a fost şi este şi în prezent de un real ajutor celor care au nevoie de răspunsuri la întrebări care îi frământă. Întrebările referitoare la relaţii, familie, loc de muncă, afaceri sunt cele mai frecvente. Noi vă oferim un strop de Lumină pe calea vieţii d-voastră prin serviciile de Tarot pe care vi le oferim. Răspunsurile nu sunt generate de vreun program ci sunt accesate de către o fiinţă vie cu capacităţi empatice şi intuitive.
Studiul comandat va fi alcătuit de către Liana.

Comandă acum!


Astro-Tarot
Preţ: 180 Lei

În afara faptului că vom răspunde întrebărilor voastre cu ajutorul cărţilor de Tarot, vom încerca să pătrundem şi mai profund în problema pusă de dumneavoastră şi cu ajutorul Astrologiei. Nu ne vom limita doar la această încarnare în cazul în care intervine karma în problema expusă. Consultaţiile oferite sunt cât mai exacte posibil şi conţin o dezvăluire completă a problemei dvs. Puteţi afla răspunsul la orice întrebare din orice domeniu, despre oricine şi orice vă nelinişteşte.
Studiul comandat va fi alcătuit de către Selena.

Comandă acum!