Arta Divinatiei


Consultaţii Tarot

Cele mai bune servicii de divinaţie în Tarot de pe Internetul românesc: calitate, moralitate, profesionalism. Analize personalizate, făcute cu mult suflet şi care NU sunt generate automat de vreun program de calculator.

Serviciile de divinaţie în Tarot vă sunt oferite cu drag de către Echipa Fidelia

Tarotul înseamnă în primul rând Autotransformare. Ne oferă prilejul de a pătrunde în lumea noastră interioară şi posibilitatea de a descifra tainele bine ascunse aici. Deasemenea, răspunde la majoritatea acelor întrebări care uneori par a nu avea răspuns, oferă sfaturi şi poate fi un sprijin atunci când avem de luat o decizie importantă. Puterea Tarotului reiese din combinarea personalului cu universalul.

Pentru a primi răspunsuri clare, este necesar ca întrebarea să fie formulată într-un mod corect. De aceea vă invităm să citiţi micul îndrumător de folosire al tarotului.

Descrierea serviciilor


Astro-Tarot
Preţ: 300 Lei

(înregistrare audio)

În afara faptului că vom răspunde întrebărilor voastre cu ajutorul cărţilor de Tarot, vom încerca să pătrundem şi mai profund în problema pusă de dumneavoastră şi cu ajutorul Astrologiei. Nu ne vom limita doar la această încarnare în cazul în care intervine karma în problema expusă. Consultaţiile oferite sunt cât mai exacte posibil şi conţin o dezvăluire completă a problemei dvs. Puteţi afla răspunsul la orice întrebare din orice domeniu, despre oricine şi orice vă nelinişteşte.
Studiul comandat va fi alcătuit de către Selena.

Comandă acum!


Consultaţie Tarot
Preţ: 280 Lei

(studiu scris)

De mii de ani Tarotul a fost şi este şi în prezent de un real ajutor celor care au nevoie de răspunsuri la întrebări care îi frământă. Întrebările referitoare la relaţii, familie, loc de muncă, afaceri sunt cele mai frecvente. Noi vă oferim un strop de Lumină pe calea vieţii d-voastră prin serviciile de Tarot pe care vi le oferim. Răspunsurile nu sunt generate de vreun program ci sunt accesate de către o fiinţă vie cu capacităţi empatice şi intuitive. În funcţie de specificul întrebării noi vom decide dacă vom folosi tarotul clasic sau divinaţia cu cărţile Lenormand.
Studiul comandat va fi alcătuit de către Liana.

Comandă acum!Modalităţi de plată

După completarea formularului veţi primi în căsuţa de mail două mesaje: unul cu explicaţii suplimentare şi modalităţi de plată şi un altul cu factura proformă, notificarea de plată. Iată cum puteţi plăti taxa de curs:

Transfer bancar

Puteţi plăti factura proformă primită prin depunere numerar în cont, ordin de plată, transfer bancar, internet banking, 24banking sau orice altă modalitate de care dispuneţi. Datele necesare (datele firmei, IBAN) le veţi primi în cele două mesaje.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca aţi ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi.
- Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.
Important de ştiut! - Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Explicaţii suplimentare

- Dacă plătiţi în altă monedă, puteţi să calculaţi echivalentul, conform cursului valutar: BNR
- În cazul în care doriţi să plătiţi cu cardul online o altă sumă, pe care am convenit-o de comun acord, vă rugăm să ne specificaţi acest lucru şi vă vom trimite un link securizat spre formularul necesar.

Precizări necesare
  • Rugăm insistent pe cei care deţin adresă de mail de la Yahoo şi aşteaptă mesaje de la noi, să verifice şi folderul Spam, deoarece Yahoo poate trimite mesajele noastre în aceste foldere şi de cele mai multe ori nu avem altă modalitate de a vă contacta.
  • Comentariile NU sunt generate automat de vreun calculator! Sunt înregistrate live de către specialista noastră în tarot.
  • Toate detaliile ce vă privesc pe dumneavoastră sunt STRICT CONFIDENŢIALE! Editura Fidelia se angajează să nu folosească datele dumneavoastră personale în alt scop decât cel declarat necesar studiului.
  • Studiile sunt în format audio (mp3), cu o durată variabilă în funcţie de complexitatea întrebărilor şi tipul etalărilor adoptate, sau studiu text în format PDF.
  • Este absolut necesară o scurtă descriere a problemei care vă frământă pentru că o aceeaşi carte are multiple sensuri în funcţie de domeniile abordate.
  • Termenul de finalizare este de maximum două săptămâni din momentul confirmării plăţii şi preluării comenzii. În cazul în care suntem foarte aglomeraţi sau există motive de întârziere, vă vom anunţa printr-un mesaj.
  • În cazul în care plata se face prin firmă vă rugăm să ne trimiteţi în mesaj datele de facturare.
  • În cazul în care plata a fost făcută de altă persoană sau de către o firmă pentru o persoană, vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj de înştiinţare pentru a putea face legătura între plătitor şi persoana pentru care s-a plătit studiul.