Arta Divinatiei

 

Consultaţie AstroTarot

(înregistrare audio)

În afara faptului că vom răspunde întrebărilor dumneavoastră cu ajutorul cărţilor de Tarot, vom încerca să pătrundem şi mai profund în problema pusă de dumneavoastră şi cu ajutorul Astrologiei. Nu ne vom limita doar la această încarnare, în cazul în care intervine karma în problema expusă.

Consultaţiile oferite sunt cât mai exacte posibil şi conţin o dezvăluire completă a problemei dvs. Puteţi afla răspunsul la orice întrebare din orice domeniu, despre oricine şi orice vă nelinişteşte.

Vă rugăm să introduceţi datele cât mai corecte şi complete şi să puneţi cel mult două întrebări clare şi concise în legatură cu problemele pentru care cereţi studiul.

Preţ: 300 Lei


Datele persoanei căreia i se face studiul
Numele
Prenumele
Data naşterii
Ora naşterii
Locul naşterii
Întrebarea:
Dacă doriţi să scrieţi alte amănunte legate de studiu (chiar vă rugăm să povestiţi mai multe despre problemă pentru că noi suntem consilieri, nu ghicitori)

În cazul în care problema dumneavoastră implică şi o altă persoană vă rugăm să ne furnizaţi datele sale cât mai complete - data şi locul naşterii iar dacă se poate şi ora naşterii:

Numele
Prenumele
Data naşterii
Ora naşterii
Locul naşterii

Date pentru facturare şi contact
(factura proformă va fi emisă pentru aceste date)
Nume şi prenume, sau numele firmei
Localitatea
Adresa (str., nr.)
Judeţul
Ţara
E-mail

Rugăm insistent pe cei care aşteaptă mesaje de la noi, să verifice şi folderul Spam.
Telefon
Alte date firmă *

(* CUI şi alte date necesare, doar dacă se plăteste prin firmă)
Metoda de plată:
- Transfer bancar (veţi primi factura proformă şi modalităţile de plată prin mail)
- Online cu cardul (veţi fi redirecţionat la EuPlatesc.ro - în plus, disponibil şi prin GooglePay, ApplePay, QR-bLinkPay)
Ne-ar ajuta, şi în acest fel v-aţi ajuta, dacă ne-aţi oferi mai multe amănunte legate de dumneavoastră. Dacă aveţi o problemă care vă interesează în mod deosebit sau vă supără, vă rugăm să ne spuneţi cu toată sinceritatea despre ce este vorba, ca să vă putem ajuta cât mai mult.
Mesajul
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 7 şi 5 apoi să scădeţi 2.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.

După ce aţi verificat corectitudinea datelor scrise, click pe butonul de mai jos.


Veţi primi detalii suplimentare pe adresa dumneavoastră de mail.
Preferăm să nu facem studii de divinaţie copilaşilor mai mici de 3 (trei) ani.
Rugăm insistent pe cei care aşteaptă mesaje de la noi, să verifice şi folderul Spam sau Bulk. Altfel, dacă nu aţi primit mesaj de la noi înseamnă că nu aţi scris corect adresa dumneavoastră de mail.Modalităţi de plată

După completarea formularului veţi primi în căsuţa de mail două mesaje: unul cu explicaţii suplimentare şi modalităţi de plată şi un altul cu factura proformă, notificarea de plată. Iată cum puteţi plăti taxa de curs:

Transfer bancar

Puteţi plăti factura proformă primită prin depunere numerar în cont, ordin de plată, transfer bancar, internet banking, 24banking sau orice altă modalitate de care dispuneţi. Datele necesare (datele firmei, IBAN) le veţi primi în cele două mesaje.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca aţi ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi.
- Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.
Important de ştiut! - Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Explicaţii suplimentare

- Dacă plătiţi în altă monedă, puteţi să calculaţi echivalentul, conform cursului valutar: BNR
- În cazul în care doriţi să plătiţi cu cardul online o altă sumă, pe care am convenit-o de comun acord, vă rugăm să ne specificaţi acest lucru şi vă vom trimite un link securizat spre formularul necesar.

Precizări necesare
  • Rugăm insistent pe cei care deţin adresă de mail de la Yahoo şi aşteaptă mesaje de la noi, să verifice şi folderul Spam, deoarece Yahoo poate trimite mesajele noastre în aceste foldere şi de cele mai multe ori nu avem altă modalitate de a vă contacta.
  • Comentariile NU sunt generate automat de vreun calculator! Sunt înregistrate live de către specialista noastră în tarot.
  • Toate detaliile ce vă privesc pe dumneavoastră sunt STRICT CONFIDENŢIALE! Editura Fidelia se angajează să nu folosească datele dumneavoastră personale în alt scop decât cel declarat necesar studiului.
  • Studiile sunt în format audio (mp3), cu o durată variabilă în funcţie de complexitatea întrebărilor şi tipul etalărilor adoptate, sau studiu text în format PDF.
  • Este absolut necesară o scurtă descriere a problemei care vă frământă pentru că o aceeaşi carte are multiple sensuri în funcţie de domeniile abordate.
  • Termenul de finalizare este de maximum două săptămâni din momentul confirmării plăţii şi preluării comenzii. În cazul în care suntem foarte aglomeraţi sau există motive de întârziere, vă vom anunţa printr-un mesaj.
  • În cazul în care plata se face prin firmă vă rugăm să ne trimiteţi în mesaj datele de facturare.
  • În cazul în care plata a fost făcută de altă persoană sau de către o firmă pentru o persoană, vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj de înştiinţare pentru a putea face legătura între plătitor şi persoana pentru care s-a plătit studiul.