Arta Divinatiei

 

Actuala serie a cursurilor de divinaţie Lenormand a început în 21 iunie.
Am lăsat lista deschisă, se mai pot face înscrieri până vineri 28 iunie.

Mesaj de intenţie în vederea înscrierii la Cursuri Lenormand

Locurile sunt limitate, doar 15 cursanţi pe serie!Datele persoanei care se înscrie la cursuri

Numele
Prenumele
E-mail
- adresa cu care veţi activa la cursuri (citiţi precizările mai jos)
Rugăm insistent pe cei care aşteaptă mesaje de la noi, să verifice şi folderul Spam.

Vreau să mă înscriu la cursuri:
- 300 lei - Nivel 1, Iniţiere în Lenormand;
- 250 lei - Nivel 2, Grand Tableau - vă puteţi înscrie doar dacă aţi parcurs Nivelul 1.Date pentru facturare şi contact

Atenţie!Cursurile sunt adresate numai cetăţenilor români, deci vă rugăm ca în formular să treceţi domiciliul din România, indiferent unde vă aflaţi.
Nume şi prenume, sau numele firmei
Localitatea
Adresa (str., nr.)
Judeţul
Telefon
Alte date firmă *

(* CUI şi alte date necesare, doar dacă se plăteste prin firmă)
Metoda de plată:
- Transfer bancar (veţi primi factura proformă şi modalităţile de plată prin mail)
- Online cu cardul (veţi fi redirecţionat la EuPlatesc.ro - în plus, disponibil şi prin GooglePay, ApplePay, QR-bLinkPay)
Mesaj:
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 6, 8 şi 4.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.

După ce aţi verificat corectitudinea datelor scrise, click pe butonul de mai jos.


Veţi primi detalii suplimentare pe adresa dumneavoastră de mail.
Rugăm insistent pe cei care aşteaptă mesaje de la noi, să verifice şi folderul Spam sau Bulk. Altfel, dacă nu aţi primit mesaj de la noi înseamnă că nu aţi scris corect adresa dumneavoastră de mail.Modalităţi de plată

După completarea formularului veţi primi în căsuţa de mail două mesaje: unul cu explicaţii suplimentare şi modalităţi de plată şi un altul cu factura proformă, notificarea de plată. Iată cum puteţi plăti taxa de curs:

Transfer bancar

Puteţi plăti factura proformă primită prin depunere numerar în cont, ordin de plată, transfer bancar, internet banking, 24banking sau orice altă modalitate de care dispuneţi. Datele necesare (datele firmei, IBAN) le veţi primi în cele două mesaje.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca aţi ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi.
- Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.
Important de ştiut! - Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Explicaţii suplimentare

- Dacă plătiţi în altă monedă, puteţi să calculaţi echivalentul, conform cursului valutar: BNR
- În cazul în care doriţi să plătiţi cu cardul online o altă sumă, pe care am convenit-o de comun acord, vă rugăm să ne specificaţi acest lucru şi vă vom trimite un link securizat spre formularul necesar.