Arta Divinatiei

 

Actuala serie a cursurilor de divinaţie Lenormand a început în 22 octombrie.
Se mai pot face înscrieri până vineri 29 octombrie.

Mesaj de intenţie în vederea înscrierii la Cursuri Lenormand

Preţ: 250 Lei



Datele persoanei care se înscrie la cursuri

Numele
Prenumele
E-mail
- adresa cu care veţi activa la cursuri (citiţi precizările mai jos)
Rugăm insistent pe cei care aşteaptă mesaje de la noi, să verifice şi folderul Spam.

Date pentru facturare şi contact
(factura proformă va fi emisă pentru aceste date)
Nume şi prenume, sau numele firmei
Localitatea
Adresa (str., nr.)
Judeţul
Ţara
Telefon
Alte date firmă *

(* CUI şi alte date necesare, doar dacă se plăteste prin firmă)
Metoda de plată:
- Transfer bancar (veţi primi factura proformă şi modalităţile de plată prin mail)
- Online cu cardul (veţi fi redirecţionat la procesatorul de plăţi EuPlatesc.ro)
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 10 pe 4 şi apoi să adunaţi pe 8.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.

După ce aţi verificat corectitudinea datelor scrise, click pe butonul de mai jos.


Veţi primi detalii suplimentare pe adresa dumneavoastră de mail.
Rugăm insistent pe cei care aşteaptă mesaje de la noi, să verifice şi folderul Spam sau Bulk. Altfel, dacă nu aţi primit mesaj de la noi înseamnă că nu aţi scris corect adresa dumneavoastră de mail.



Modalităţi de plată

După completarea formularului veţi primi în căsuţa de mail două mesaje: unul cu explicaţii suplimentare şi modalităţi de plată şi un altul cu factura proformă, notificarea de plată. Iată cum puteţi plăti taxa de curs:

Transfer bancar

Puteţi plăti factura proformă primită prin depunere numerar în cont, ordin de plată, transfer bancar, internet banking, 24banking sau orice altă modalitate de care dispuneţi. Datele necesare (datele firmei, IBAN) le veţi primi în cele două mesaje.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca aţi ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi.
- Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.
Important de ştiut! - Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Explicaţii suplimentare

- Dacă plătiţi în altă monedă, puteţi să calculaţi echivalentul, conform cursului valutar: BNR
- În cazul în care doriţi să plătiţi cu cardul online o altă sumă, pe care am convenit-o de comun acord, vă rugăm să ne specificaţi acest lucru şi vă vom trimite un link securizat spre formularul necesar.

Precizări necesare
  • Rugăm insistent pe cei care deţin adresă de mail de la Yahoo şi aşteaptă mesaje de la noi, să verifice şi folderul Spam, deoarece Yahoo poate trimite mesajele noastre în aceste foldere şi de cele mai multe ori nu avem altă modalitate de a vă contacta.
  • Comentariile NU sunt generate automat de vreun calculator! Sunt înregistrate live de către specialista noastră în tarot.
  • Toate detaliile ce vă privesc pe dumneavoastră sunt STRICT CONFIDENŢIALE! Editura Fidelia se angajează să nu folosească datele dumneavoastră personale în alt scop decât cel declarat necesar studiului.
  • Studiile sunt în format audio (mp3), cu o durată variabilă în funcţie de complexitatea întrebărilor şi tipul etalărilor adoptate, sau studiu text în format PDF.
  • Este absolut necesară o scurtă descriere a problemei care vă frământă pentru că o aceeaşi carte are multiple sensuri în funcţie de domeniile abordate.
  • Termenul de finalizare este de maximum două săptămâni din momentul confirmării plăţii şi preluării comenzii. În cazul în care suntem foarte aglomeraţi sau există motive de întârziere, vă vom anunţa printr-un mesaj.
  • În cazul în care plata se face prin firmă vă rugăm să ne trimiteţi în mesaj datele de facturare.
  • În cazul în care plata a fost făcută de altă persoană sau de către o firmă pentru o persoană, vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj de înştiinţare pentru a putea face legătura între plătitor şi persoana pentru care s-a plătit studiul.