Arta Divinatiei

Îndrăgostiții

Îndrăgostiții

Corespondent astrologic: Geminii stăpâniți de Mercur, cel care inițiază conversația, simbolul intelectului și al comunicării.
Echivalent mitologic: întruchiparea Luceafărului de Zi, zeița iubirii, Afrodita, Inanna sau Venus și acolitul ei înaripat Eros, Amor sau Cupidon, Paris, cel care a avut de ales între Hera, Atena și Afrodita;
Corespondent cabalistic: Zain;
Echivalent Yi Jing: 8 Bi/Solidaritatea.

Descriere generală

Îngerul care ocrotește de sus Îndrăgostiții reprezintă octava superioară a poftei lor trupești simbolizate de șarpe. Această octavă este de fapt iubirea adevărată. De fapt, el este Rafaiil, îngerul Aerului, element primordial asociat intelectului și comunicării. Nu-i de mirare astfel că această carte indică adesea parteneriatele de viață. Dar poate sugera și dualitatea bărbat-femeie din fiecare dintre noi. Muntele face aluzie la energia masculină, iar apa o semnifică pe cea feminină. Pe lângă toate acestea, Îndrăgostiții mai sunt și întruchiparea perfecțiunii, a armoniei și reciprocității.

Pe plan profesional: Dacă-ți apare această carte în etalare, înseamnă că actualul serviciu îți trezește sentimente contradictorii. Sau poate ai de luat o decizie majoră pe acest plan. Întoarce problema pe toate părțile înainte de a face o alegere. Nu amesteca afacerile cu plăcerea acum.

Pe plan amoros: Dacă ești implicat/ă într-o relație, ai putea realiza că partenerul este sufletul tău pereche. Sau poate că începeți un capitol nou de viață în doi. Dacă ești burlac/iță, îți vei întâlni curând jumătatea. Ori poate te împaci cu un/o fost/ă. În orice caz, viitorul se arată luminos.