Arta Divinatiei

Magul

Magul

Corespondent astrologic: Mercur, mesagerul zeilor, intermediarul dintre muritori și nemuritori;
Echivalent mitologic: Dedal Creatorul sau Inventatorul antichității;
Corespondent cabalistic: Beth;
Echivalent Yi Jing: 1 Qian/Creativul.

Descriere generală

Magul simbolizează legătura dintre lumea spiritelor și tărâmul material. Prin extensie, reprezintă atât încercarea ta de a-ți întrebuința atuurile cât mai bine cu putință, cât și dorința ta de a-ți îmbunătăți propria viață și pe cea a persoanelor de lângă tine. Semnifică faptul că dispui de toate resursele necesare pentru a face ceva nou și original. Mai înseamnă că ești complet capabil/ă să-ți împlinește visul. Acesta îți poate produce un soi de revelație, aducându-ți idei sau soluții noi. Nu-i de mirare că este asociat cu momentele "Evrika". Astfel, este văzută drept o carte favorabilă.

Pe plan profesional: Este de așteptat să se schimbe în bine cariera ta. Semnifică un moment propice să-ți cauți o slujbă sau să ceri o promovare dacă ai demonstrat c-o meriți. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic, simbolizează o perioadă în care ideile tale sunt înțelese și acceptate ușor.

Pe plan amoros: Dacă ești burlac/iță, această carte îți transmite c-ai putea cunoaște pe cineva nou. Aceia dintre voi care sunt implicați/te într-o relație serioasă pot începe un capitol nou, legând o conexiune emoțională și mai puternică. Nu-i de mirare că favorizează noile începuturi.