Arta Divinatiei

Roata Destinului

Roata Destinului

Corespondent astrologic: Jupiter, planeta expansiunii, entuziasmului și a bunăstării, simbolul norocului;
Echivalent mitologic: Tyche sau Fortuna, zeița norocului;
Corespondent cabalistic: Kaph;
Echivalent Yi Jing: 50 Ding/Vasul ritual.

Descriere generală

Cartea Roții Destinului înfățișează o multitudine de simboluri. Îngerii din cele patru colțuri ale cărții reprezintă cele patru semne fixe ale Zodiacului, sugerând stabilitatea și siguranța în ciuda mișcării continue și a transformărilor. Ne transmit că totul se-ntâmplă în cicluri. În funcție de cum percepi schimbarea, această carte poate fi mai mult sau mai puțin favorabilă. Ea caută să-ți amintească faptul că totul trece. Poate indica că uneori ai nevoie doar de o schimbare de optică. Privește lucrurile și oamenii dintr-un alt unghi și vei vedea partea plină a paharului. Este mai ușor decât pare.

Pe plan profesional: Dacă nu te mai entuziasmează actualul serviciu chiar dacă este unul bun, cartea îți sugerează c-ar fi cazul să cauți un altul. Ești chemat/ă să-ți urmezi visul. Deși poate n-ai un mentor sau pe cineva care să-ți sprijine mutarea, dă dovadă de curaj și fă o schimbare.

Pe plan amoros: A venit momentul să verbalizezi ceea ce simți în raport cu relația de cuplu. Nu-nseamnă c-ar trebui să vă despărțiți, dar dacă crezi că v-ați îndepărtat, trebuie făcut în acest sens. Dacă te afli în căutarea jumătății tale, asigură-te că știi ce vrei de la un potențial partener.