Arta Divinatiei

Stăpâna

Stăpâna

Corespondent astrologic: Venus, simbolul feminității, iubirii și frumuseții, arhetipul feminin;
Echivalent mitologic: Zeița Mamă, indiferent dacă poartă numele de Inanna, Iștar, Anat, Astarte, Afrodita sau Demeter sau Zeița-Pământ cunoscută ca Geea ori Rhea;
Corespondent cabalistic: Daleth;
Echivalent Yi Ching: 48 Jing/Fântâna.

Descriere generală

Stăpâna simbolizează creativitatea, fertilitatea, abundența și maternitatea. Ea întruchipează și tronează peste tot ceea ce este feminin. Din poziția de consoartă a cărții a IV-a, Stăpânul, ilustrează calitatea de soție și mariajul. Ea reprezintă o perioadă din viață mai lumească și totodată senzuală. Oferă informații legate de conexiunea ta cu femeia din tine, indiferent dacă aparții acestui sex sau nu. Nu-i de mirare că indică și genul de relație pe care o ai cu mama sau cu figura maternă din viața ta. Majoritatea practicanților de tarot o percep drept o carte favorabilă, aducătoare de vești bune.

Pe plan profesiona: Lucrurile ar trebui să meargă bine pentru tine la acest nivel. Entuziasmul și experiența ta de lucru se pot dovedi o sursă de inspirație. Atâta timp cât primești sarcini de lucru care-ți stârnesc interesul și-ți pun în evidență talentele, vei face o treabă foarte bună. Ascultă-ți intuiția. Nu greșește niciodată.

Pe plan amoros: Femeile sau bărbații se pot simți atrași/se de tine mai mult decât de obicei. Emani senzualitate prin toți porii și nu-ți pot nicicum rezista. Poate sugera că ești pe cale să-ți extinzi familia. Dacă ești single, este de așteptat să ai parte de o dragoste cu năbădăi.