Arta Divinatiei

Stăpânul

Stăpânul

Corespondent astrologic: Berbecul stăpânit de Marte, inițiatorul, arhetipul masculin;
Echivalent mitologic: Tatăl Ceresc, Abraham, Isaac și Iacob;
Corespondent cabalistic: He;
Echivalent Yi Jing: 7 Shi/Armata.

Descriere generală

Stăpânul completează Stăpâna. El simbolizează puterea și autoritatea. Ceea ce diferențiază aceste două personaje este atitudinea sa cerebrală. Este reprezentat ca stând pe un tron, ceea ce este o aluzie la dreptul său divin de a conduce și a porunci. Cu toate acestea, fundalul oranj și veșmintele roșii sugerează vitalitatea și sănătatea de fier. Această carte transmite că uneori se cere ca rațiunea să primeze în fața simțirii. Mai poate indica fapul că abilitatea ta de a conduce va fi supusă curând unui test ori că vei întâlni în scurt timp o figură autoritară de la care ai cu siguranță multe de învățat.

Pe plan profesional: Lucrurile ar trebui să decurgă firesc la serviciu, iar realizările tale nu vor trece neobservate. Fii organizat/ă, ambițios/oasă și prioritizează-ți sarcinile. Dacă-ți cauți de muncă, gândește-te care ar fi motivele pentru care ar trebui să fii angajat/ă tu și nu altcineva.

Pe plan amoros: Dacă ești burlac/iță, ai putea cunoaște pe cineva special mai în vârstă. Sau poate că este doar ordonat/ă și muncitor/oare. Poate că nu se va lăsa cu focuri de artificii la început, dar mai devreme sau mai târziu, va-ncepe să-ți placă. Poți face casă bună alături de ea/el.