Arta Divinatiei
Reclama
Divinatie

Tarot

"Doua dintre principalele carti ale Crestinismului sunt Profetiile lui Ezechiel si Apocalipsa, cele doua scrieri din Kabbala [...]. Cartile sunt legate cu sapte "lacate" dar pline de inteles pentru initiatii in stintele oculte.

Mai exista o a treia carte, mult mai oculta si mai secreta, care contine cheia tuturor celorlalte scrieri. Este adresata oamenilor obisnuiti si celor care nu le cunosc inca. Multi isi petrec timpul cautand intelesuri acolo unde nu exista. Aceasta carte, probabil mult mai veche decat Cartea lui Enoh, nu a fost tradusa niciodata. E scrisa intr-un limbaj secret, pe papirusuri si pe tablite de lut identice cu cele ale vechilor intelepti... Este o opera minunata, unica, simpla si plina de semnificatii, precum piramidele, ce va dainui pentru totdeauna. Contine amanunte legate de toate stiintele lumii si aduna diferite combinatii care sunt, de fapt, cheia oricaror probleme. Lucrarea vorbeste de la sine si ne face sa gandim profund, sa fim inspirati si sa armonizam toate conceptele. Este opera de capatai a spiritului uman si cu siguranta, unul dintre minunile ce ne-au ramas din Antichitate.

Toate religiile au pastrat vechi scrieri si imagini adunate de-a lungul timpului de catre invatatii primelor secole, ale caror simboluri au devenit simple si, mai apoi, au stat la baza scrierii Scripturii si filosofiilor oculte. Evreii au considerat cartea ca apartinand lui Enoh (Cunok), al saptelea invatat al lumii de dupa Adam; egiptenii, ca fiind a lui Hermes Trismegistul; grecii, a lui Cadmos, misteriosul ctitor al Orasului Sfant - Ierusalim. Astfel, cartea rezuma simbolic traditia primitiva numita Kabbala, dupa denumirea iudee ce inseamna <traditie>.

Tarotul este o carte misterioasa, care a inspirat toate celelalte scrieri sacre ale popoarelor antice, bazata pe analogia dintre Imagini si Numere, care au devenit un mijloc de divinatie. Sfatul meu este sa le folositi. Adevarul e ca acest asa-zis Oracol, spune intotdeauna numai adevarul, cartile (Arcanele) dezvaluie secrete si ii sfatuiesc pe toti cei care apeleaza la ele pentru a le cere <parerea>."

Eliphas Levi - "Rituel de la Haute Magie"
Arcanele majore

Utile
Va recomandam
Fidelia

tarot - rune - divinatie - etalare - lame - pietre - glosar - dictionar - vise - yi-jing